Menu
Your Cart

Ομορφιά RSS Feed

28 Μαρ Σύνδρομο ξηροφθαλμίας: Αυτοί είναι οι 10 τρόποι αντιμετώπισης για το πιο ενοχλητικό πρόβλημα στα μάτια
0 311
Το σύνδρομο της ξηροφθαλμίας μπορεί μερικές φορές να είναι ένα εξαιρετικά επίμονο πρόβλημα, το οποίο εμφανίζεται γενικά όταν η δακρυϊκή στιβάδα δεν είναι επαρκής ή δεν έχει την επιθυμητή σύσταση. Η στιβάδα των δακρύων καλύπτει σαν ένα προστατευτικό στρώμα όλη τη πρόσθια επιφάνεια του οφθαλμού. Τα..
24 Ιαν Όλα τα μυστικά που πρέπει να γνωρίζεις για να καλύψεις τα σπυράκια σου σωστά
0 291
H make up artist Delina Medhin μας δίνει τις συμβουλές της για να καλύπτουμε με τον καλύτερο τρόπο τα σπυράκια μας. Τα σπυράκια είναι κάτι που σε ταλαιπωρεί σε αυτήν την ηλικία και σίγουρα σε απασχολεί πολύ να τα καλύψεις. Πολλές φορές όμως οι τεχνικές σου δεν είναι σωστές. Με αποτέλεσμα να φαίνο..
18 Ιαν Λεμφοίδημα: Στηρίζουμε το λεμφικό μας σύστημα με αιθέρια έλαια
0 420
Λεμφοίδημα: Στηρίζουμε το λεμφικό μας σύστημα με αιθέρια έλαια τα αιθέρια έλαια με τις ισχυρές του ιδιότητες είναι ιδανικά για μασάζ σε περιοχές που υπάρχει λεμφοίδημα… με το μασάζ και τα αιθέρια έλαια αυξάνεται η φλεβική ροή του αίματος και μειώνεται η συσσώρευση της λέμφου στους συνδετικούς ιστ..
28 Νοε Καφές: Ποιο είδος ωφελεί τον εγκέφαλο
9 204
Οι επιστήμονες απέδειξαν ότι η κατανάλωση συγκεκριμένων τύπων καφέ, είναι ευεργετική για την υγεία του εγκεφάλου.   Σύμφωνα με τη Σχολή Δημόσιας Υγείας του Πανεπιστημίου Χάρβαρντ, το 54% των ενηλίκων στις ΗΠΑ πίνουν καθημερινά καφέ. Αν και η κατανάλωση καφέ μπορεί να έχει θετική αλλά και αρν..
28 Νοε Απόκτησε επίπεδη κοιλιά κάνοντας αυτές τις αλλαγές. Όχι δίαιτα
2 155
Πώς μπορείς να διώξεις το πρήξιμο από την κοιλιά μία για πάντα.        Οι γιορτές πλησιάζουν και εσύ προσπαθείς να ''μαζευτείς'' καθώς ξέρεις πως από τις 24 του Δεκέμβρη ως και τις 6 Ιανουαρίου του 2019 θα τρως non stop. Γιορτές, σουαρέ, βόλτες, διακοπές. Όλα αυτά περιέχουν φαγητό..
28 Νοε Τα παιδιά δεν έχουν «κουμπιά συμπεριφοράς». Χρειάζεται δουλειά και υπομονή!
39 286
Τα τελευταία χρόνια, εκτός από το κλασσικό περιβάλλον εργασίας (του πλανήτη μου) έχω καταφέρει να έχω ακόμα μεγαλύτερη επικοινωνία με οικογένειες μέσα από τη σελίδα μου και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Είμαι επίσης ιδιαιτέρως χαρούμενη γι’ αυτό, καθώς έλληνες από όλον τον κόσμο (κυριολεκτικά) μου ..
28 Νοε Μάθε πώς μπορείς να είσαι ευτυχισμένη από σήμερα κιόλας
79 160
Δύο τρόποι για να σταματήσεις να γκρινιάζεις για τη μίζερη καθημερινότητά σου. Προϋπόθεση για να έχεις μια ευτυχισμένη ζωή, είναι να απαλλαγείς από την εμμονή μιας ακόμα καλύτερης ζωής.  Αυτό σημαίνει ότι είμαστε ικανοποιημένοι με τους εαυτούς μας και με όσα έχουμε. Το να είσαι ανήσυχη για περισσότ..
26 Νοε Kανόνες ασφαλούς χρήσης για κινητά και Wi-Fi από τον Ιατρικό Σύλλογο Αθηνών Διαβάστε περισσότερα: Kανόνες ασφαλούς χρήσης για κινητά και Wi-Fi από τον Ιατρικό Σύλλογο Αθηνών
2 263
  Σύμφωνα με τους ομιλητές πολλές επιστημονικές μελέτες και πορίσματα Ιδρυμάτων συστήνουν πιο προσεκτική και ελεγχόμενη έκθεση στην ακτινοβολία και προτείνουν μεταξύ άλλων τα εξής: 1) Να αναθεωρηθεί η νομοθεσία και να τροποποιηθούν τα όρια έκθεσης, με βάση τα νέα βιολογικά δεδομένα, κατά το πρότυπ..
Εμφάνιση 1 έως 12 από 13 (2 Σελ.)